Jag är en laddad bomb!!!

En sak som jag gillar med norrlänningar är att dom slösar inte mycket pengar på smällare vilket jag, som hundägare tycker är ett plus! I lilla lilla Dalby så har Skellefteås motsvarande tolvslag redan passerat!! 
jag har sån JÄVLA lust att kasta sten genom folks fönster nu men jag vet bättre än så.
 
Jag hoppas att det snart kommer bli förbjudet att privatpersoner fulla av sprit får köpa smällare! Jag tycker att det borde finnas en lag som förbjuder all försäljning av smällare och raketer till privatpersoner!! Allt det där borde kommunerna arrangera på särskilda platser... ljusballongerna tycker jag är en mycket mer tillfredställande syn på himlen.... 
 
Gott nytt år till er alla!!! 

Lagom är bäst!

Idag var jag och hälsade på Sanna och Frejsingen för sista gången för i år.. =P Jag passade även på att prova fotografera lite med min nya bäbis.. Jag vet att jag inte är ett proffs på att fotta men å andra sidan så har jag ju aldrig haft en så här BRA och värdefull kamera innan heller! TACK MOR!

 
 
Nu ska jag njuta av lite musik innan jag bäddar ner mig helt, tror Loreen ska få göra intryck i natten! CIAO!

Mormor, min älskade Mormor <3

Idag väckte Mor massor av minnen genom att för första gången lyckas med det omöjliga, torsk och kokt potatis med citronsås, som bara Mormor kan göra… det kan bara betyda en sak, hon fick hjälp av mormor!! för alla andra gånger mor har lagat det så har det aldrig blivit så gott.. men idag så smakade det precis som det gjorde när Mormor lagade det, helt fantastiskt!

Jag har spotify igång på luren som jag nu har bestämt mig för att fortsätta ha aktiverat…

Jag sitter och filosoferar och reflekterar över hur mitt liv ser ut just nu och vad jag vill göra med det och saker jag vill åstadkomma. Och det ända jag verkligen vill göra nu är att ta hand om min kropp för det finns INGET annat som kan få mig att må så dåligt som när jag tittar mig i spegeln! Jag hatar verkligen det jag ser! Det är inte mig jag ser, det är en fet person som skymmer min spegelbild och jag står inte ut med det längre!

Jag har till och med laddat ner nån hypnos app som jag tänker lyssna på varje morgon för att påminna mig om vad jag vill så jag kanske lättare gör dom rätta valen resten av dagen.

Jag saknar vattengympan ordentligt nu.. så pass mycket att jag till och med laddade ner en workout app som jag dess utom har invigt, NAJS! Min plan är att köra ett pass på 10 min varje morgon efter att jag lyssnat på hypnosen och sen morgonpromenad och en frukost på det! =)

Snart är det dags för Mormors begravning och Mors lägenhet ska då vara sovplats till sex personer.. och jag som tycker att det är nog mycket med två. Det kommer nog bli full rulle men jag längtar verkligen efter att få tillbringa mer tid med min älskade kusin Frida. Planen är fortfarande att vi ska sjunga för Mormor, så dagen innan ska vi öva tillsammans i kyrkan med personen som ska spela piano.. Jag hoppas bara att jag inte kommer skita ner mig när det väl gäller.. få kanske hålla Frida i handen? Jag har ju aldrig sjungt för någon så där rakt ut… ANDAS!!!! Jag blir till och med knäsvag bara jag sjunger ensam när jag tänker på att folk ska titta på mig medan jag sjunger… jag är helt livrädd för att folk ska döma mig... jag vill våga men jag är så rädd att folk komer uppfatta det som oväsen eller att alla kommer hålla för öronen. Tänk om folk tycker så illa om det att dom inte klarar av att  sitta kvar! Tänk om jag förlorar min familj och mina vänner för att jag kanske inte kan sjunga? Men ibland när jag sjunger för mig själv så tycker jag att det kan låta bra...Jag tror inte att det finns något annat som skrämmer mig mer, inte ens spindlar!! FIXAR JAG DETTA… så finns det INGENTING jag inte klarar av… <3 <3 <3