Kia, min räddning!!!!

Idag blev det ingen skola och inget möte.. varför? För att jag är inte människa idag, jag bara existerar.

Igår hade jag tid på vårdcentralen kl 14 men läkare kom drygt 20 min för sent... sånt har jag VÄLDIGT svårt för! Framförallt eftersom jag hade frågat i receptionen två gånger utan att fått någon förklaring, så när han väl kom så tände jag till. Jag sa att det är idiotiskt och respektlöst att jag ska sitta och vänta tjugo minuter när man har en avtalad tid!! Då kastade han ut mig samtidigt som jag sa att han måste ju förstå att man blir arg av att sitta och bara vänta och att det är respektlöst och så stängde han sin dörr. Sen kom jag in till en ssk och tårarna sprutade och jag kämpade med att verkligen förklara varför jag blev arg.. hon skickade ut mig ett par gånger men jag gick inte.

Plötsligt så säger hon att det är 2 läkare sjuka... WTF??? Tårarna sprutade ännu mer och jag sa; Varför kunde ingen säga det när jag satt och väntade???? Jag hade kunnat sitta och vänta en timme till. 
Jag sa att JAG kan inte ta hänsyn till sånna fördröjningar om jag inte vet orsaken, och då blir jag arg! Hade jag fått veta detta innan han kom så hade jag varit lugn som en filbunke! Då blir hon kort i tonen och säger att så fungerar det inte! Jag måste ta hänsyn och att jag är respektlös och sen att jag borde söka mig till en annan vårdcentral! Sättet jag tänker på är helt fel enligt henne och jag måste ändrapå mig.. Ville inte leva mer igår efter det där! jag ska använda helgen till att reparera mig! Jag och Kia!!!!

 

Snöööööö!

Dra mig i svansen baklänges! Vad är det som händer? Jo, det har snöat... och det är bara mitten av oktober... aj aj aj! Idag cyklade jag upp med kia till moröbacke för att haka på och dra med Kia, eftersom jag inte har ett sånt sele själv. Idag startade kia på 17kg och hon var sååå duktig! Dumma mig som glömde godiset hemma, helt plötsligt så protesterade hon och vill INTE gå mer framåt, så Otto fick dra TUNGT en liten bit, 27kg, men då vände vi och satte tillbaks dom på Kia och det drog hon hela vägen tillbaka till Nina =) Sen stod vi och snackade lite skit innan jag cyklade hemåt med Kia. 
 
När vi kom till Statoil norr så mötte vi Brittis, Max och lilla Fiffi, oj så skoj det var tyckte Kia! Men sen blev det raka vägen hem. Eftersom Kia nu har tränat så tycker jag att det är logiskt att hon ska ha mer mat, så jag lyxade till det lite för henne, min älskade lilla skrutt!
 
MUUUUMMMMS! 
 
NU ska jag ta den där jävla boken och läsa 30min MINST! 
Ciao!

Min lilla skrutt!!!

Kia. Idag fick hon mig att tappa hakan lite grann! I onsdags så fick Kia testa på att dra för första gången, 10kg, vilket jag själv tyckte kändes lite väl mycket till en början men hon klarade det galant! Idag så cyklade jag med kia till moröbacke (kia e motorn och jag bromsar och styr) och när vi tog fram vikterna så tyckte vi att det blir bra med 10 kg igen.. haha... vet ni vad? Kia går med 10 kg kedjor efter sig som ingenting.. hon bara lunkade på och jag fick upp flåset ordentligt och sen fick vi stanna flera gånger och vänta in dom andra!
 
Kia väger alltså nästan 28kg och drar 1/3 av sin egen kroppsvikt som ingenting.. Grim, den andra hunden som var med började med 21kg och efter halva promenaden så tog kia 7kg av han... så kia släpade på 17kg och då såg man att hon fick ta i lite, men hon pinnade på och vi fick ta väntepauser även med 17 kg.. jag är helt paff!! SATAN vad stark hon är! Sen cykla med henne hela vägen hem!
Nu är det typ 20 min sen vi kom in och Kia fick en stor portion mat och nu är hon faktiskt trött! Hon gick och la sig direkt efter maten.. WOHOOO, 1a gången!