Dålig dagstart

Vaknade av klockan 05:45... men SOMNADE OM och vaknar typ 7 nästa gång... aaaaaaaahhh! Jag måste lägga mig senast 21 om jag ska orka upp så tidigt som typ 6! satan vad segt det var i morse!!! cyklade med kia en bit, sen gick vi i skogen en liten sväng och sen cyklade jag hem igen med henne, frukost till både henne och mig, sen fick jag vänta tills Kia varvat ner innan jag kunde sticka till skolan... kom bara 30 min sent.. SORRY!
Satt och pluggade relativt flitigt med tanke på omständigeterna runt mig just nu. 
 
Precis efter att jag kommit hem och låst cykeln så ringde Sannish, min illa egen top model.. eller nej... inte bara min... ÅÅÅÅÅ SHIT VAD JAG ÄR STOLT ÖVER HENNE!!! hon har haft det ganska tufft ett tag och hon förtjänar verkligen det bästa av det bästa!!! När jag kom innanför dörren kommer en superglad Kia som visade upp alla sina leksaker som vanligt och sen blev det promenix med henne med.. perfekt väder att vara lite mer aktiv i!
 
 
På den gigantiska stenen satt hon som drottningen själv... Min lilla skrutt!
 
 
 
Nej vet ni vad! Nu har jag smurfat klart för idag... nu ska Kia bara få komma ut och pissa och jag sen borsta gaddarna.. sen dyker vi i sängen båda två! Gonatt med er!
 
 

Inte lätt alltid

Nu har jag fanta mig träningsvärk i benen igen... Utan att ha varit på gymmet!
Igår var jag och Kia och vandrade i skogen i 1,5h sen cyklade/gick jag upp med Kia längst upp på vitbergsbacken och grillade med Nina, Tom och alla ungarna som gillade att leka kurragömma med Kia =D
Bider från igår...
 
Snacka om att jag kände mig mindre ung när jag och kia bäddade ner oss i sängen innan 20:00 på kvällen, somnade nån timme senare och studsade nästan upp imorse kl 06! Och hör på detta... jag var ute med Kia INNAN jag åt frukost!
 
Bilder från idag:
 
 
Jevlar va lilla skruttan for runt på banan... Så sjukt roligt att se!
Sen var det dax för skola och direkt när jag kom hen tog jag med mig Kia och cykeln till skogen.. lämnade dock cykeln utanför skogen.. =) Vi hade tur som slapp bli helt genomblöta iaf... Nu ska jag ta tummen ur röven och tillaga middag för en vecka... typ nu... Att det ska vara så tråkigt att laga mat va? usch!
 
 
 
 

Lustiga Dieter...