Bonnappetitt (?)

Check this out!!!!
 
 
 
We're really thankful to to the qute working-guy.. <3
Nu ska jag snart ut en kvällspromenad med Kia sen ska jag och Sofia ha lite filmkväll med dessert...
 
<3 Life
 
 

Inte min dag ^^

Började med att tappa smörkniv på golvet (utan smör) sen ser på bord och underlägg.. (MED smör). Tappat saker lite hur som helst, gick in i lampan som är satt på väggen.. inte taket.. (suck)
Jag har ju faktiskt klarat mig bra på egen hand medan sofia tog bussen till stan och shoppade på bolaget, men sen började det igen.. svätter ner, kladdar och välter ner. Whats wrong?Nu har vi lagt köttet i marinad och gissa vad... egentligen så var köttet slut, Meeeen jag måste varit himla snygg igår! Köttet (högrev) som va från irland och kostade 50kr/kg var slut när jag frågade den unga pojken, men då sa han; vänta jag kanske kan fixa något till er (måste varit mascaran jag fick av min bror! Lacome is the sh*t). Efter en stund kommer han tillbaka..
 
Sweet huh? Det gjorde min dag iaf!
 
Sen gick vi förbi all glass och pepparkaksglassen som vi bestämde oss för att prova.. anorlunda!
 
 
Jag hoppas att det blir lyckat med köttet ikväll... AJA, får se hur det blir med det, nu ska vi klubba ner oss i soffan och kolla på lite vampire diaries! :-D

förkyld och hemskheter

Vilken förbannad otur att bli förkyld så hr lagom till att jag ska resa hemåt… sjukt elakt!

Idag har jag inte varit utanför dörren och kommer inte vara det på resten av dagen heller.. på ett sett är det väl lite bra att jag blev det nu så mor kan pyssla om mig lite och slava för mig =P men fy för att åka tåg så här..

Det blir att kolla på film på netflix hela dagen!

Kom och tänka på det där med att betala netflix och spotify..  99+79=178kr/månaden = ganska exakt FYRA paket cigaretter som max kunde räcka en vecka. HUR är det möjligt att man kan vara så beroende att inte siffrorna kan räcka för att få en att sluta röka? och denna uträkningen har nu resulterat i att jag kommer forsätta betala för obegränsat med musik och massa film varje månad.. 4 PAKET CIGG… Det är inget skämt.. utan värsta rånet att röka.. nej, ALDRIG MER! 

 

Bruden på bilden är en av mina världens bästa vänner och en av mina idoler, en riktig fighter! <3 <3 <3