Underbar dag!

Har varit på arbetsträningen och nu varit ute en skogssväng med Nina. Jag tog givetvis med mig finkameran eftersom det var så fint väder och tänkte att nån bra bild kan det ju bli!
Bildresultat:
 
 
 
 
 
Skulle ner till Campus för att börja spåna på nått uplägg inför tisdagens föreläsning men orkar inte ta mig upp från sängen nu så ska försöka fixa det ändå!
Är lite nervös som vanligt men det brukar ju gå bra iaf så det gör det nog denna gången med! =)
 
idag är det fyra dagar sedan jag vägde mig.. vet att man bara ska väga sig en gång i veckan men har inte kunnat hålla mig när jag haft våg hemma, är så sjukt otålig. Så lösningen blev att Ubbe fick bli "fodervärd" till den och i detta nu känns det helt okej! Jag är ju självklart jätte ivrig på att få se om det hänt ngt med det får jag ju se på Söndag! =)
 
Jag längtar till lördag när jag och min hockeyrad plus några till, ska ut och äta och sen se hockeyn, ska bli så himla skoj och jag tänkte att det är ju ett tillfälle man kan klä upp sig.. fast det kanske känns lite konstigt om inte andra gör det.. men jag vet ju att Linnea kommer vara det så hon och jag kan ju vara det tillsammans! =P
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag iaf! =D


Kommentarer
Postat av: Helene

Så fina bilder! :D

2016-02-25 @ 15:40:55
URL: http://minttu.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: