Uppdate

Nu ligger jag tillbaka i sängen efter en helt underbar dag på landet hos Ubbe. Igår va det ju hockey och vi lyckades bara ta ett poäng, inget jag fattade så full och glad som jag var. ;) Vi åt ju planka hela gänget, min hockeyrad plus några till och det var riktigt trevligt måsta jag säga! Jag hade lite svårt att gå genom skogen sen men det var ju tur att Ubbe var med som kunde hjälpa mig genom ”hinderbanan i jungeln” när Tomas blev en liten gnällspik, man kan ju inte vara bra på allt här i livet! =P

(Plankan fick inte mycket till poäng... Alla dessa idioter som inte kan göra riktigt potatismos, PINSAMT!)

Sen brukar väl inte eftersvängen av alkohol vara så rolig men jag tycker det är väldigt skönt när jag kan bli så där gråtfärdig och bara få vara ledsen, då kan jag ju bara vara gladare sen.

Tomas som säger en sak och gör en annan.. just nu, i ”stridens hetta” skulle jag ju vilja säga att han är en riktig jävla osympatisk mansgris.

Sen kom ju Nina förbi och kollade på mello men jag var väl inte så jätte engagerad i det hela utan var mer upptagen med att busa med hundarna =P.

Jag gick ner och köpte chips och nötter som jag försökte äta med gott samvete, men när det slog mig hur jävla mycket öl jag hade hällt i mig så fick chipsen bägaren att rinna över. Så natten till idag har jag ju druckit hur mycket vatten som helst.

 Invägningen idag gick enligt mig åt helvette, jag stod kvar på samma vikt som förra veckan, så nu känns det riktigt jävla tungt. Jag förstod ju detta igår och hanterade situationen därefter, men nu är det en ny vecka och nya tag, det kommer nog bli bra! =)

(Kvällens storkok, 17portioner köttgryta och 4kg veckosallad;))

Jag är ju så fantastiskt glad att jag träffat och lärt känna dessa nya människor som förgyller mina dagar med energi och glädje, och jag hoppas det kommer fortsätta så.Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorron och pilla på power pointen som jag försöker avansera lite gran =P
Puss och kram skumbanan!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: